При аутопсията на Пейо Пеев е взета ДНК проба, за да

...
При аутопсията на Пейо Пеев е взета ДНК проба, за да
Коментари Харесай

Правят ДНК експертиза на убития Пейо, за да докажат бащинство

При аутопсията на Пейо Пеев е взета ДНК проба, с цел да се откри кой е бащата на първото дете. Това сподели юрист Йорданка Бекирска по Българска национална телевизия.

Делото е заведено още преди раждането на детето. Исковата молба е получена от умрелия Пеев. Адвокат Бекирска работи в адвокатската фирма, която Пеев употребил за делото.

Необходим е единствено един тест, с цел да се откри дали Велико Минков е татко на детето и по този начин да му бъдат дадени родителските права. 

Ако се потвърди, че  Велико Минков е татко на детето, децата ще бъдат разграничени.

Ролята на бащата е също толкоз значима, колкото и на майката, добави тя.

За насилието би трябвало да се приказва непрестанно и да пазим децата си от него, сподели още юрист Бекирска.

Тялото на 44-годишния мъж беше открито на 19 януари в кола на Витоша. Имало е опит да бъде разпален, с цел да се заличат следите. Убит е в София, пред дома на Габриела.

Според следствието е удушен от тъща си Красимира, която е някогашен посланик. Тя била на задната седалка в колата, а Пейо - на шофьорското място. Дъщерята Габриела е затискала вратата на автомобила, с цел да не избяга. Тя също е имала политическа кариера. Мотивът за закононарушението е спор дали едно от децата на двойката е от убития мъж, напомня " 24 часа ". По случая са се водили и правосъдни каузи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР